Od traktora do džipa koji vredi 50.000 evra!

Izvor: Mondo, 15.Nov.2016, 10:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od traktora do džipa koji vredi 50.000 evra!

Folkerka mnogo radi, ali još više zarađuje

  Zvezda Granda Rada Manojlović je svoj automobil marke "pežo 206", koji je vozila poslednjih osam godina zamenila "rendž roverom", za koji je dala čak 50.000 evra.

Blam Rade Manojlović!

Pevačica je imala u planu da konačno kupi nova kola, jer je "pežo 206", >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << koji ima još od 2008. godine, prešao i previše kilometara, pa je novi auto pazarila prošlog meseca u Nemačkoj.

"Konačno ima automobil koji je oduvek želela. Verujte mi, vredi svaki evro. Radi nije bilo žao novca jer se zaljubila u njega čim ga je ugledala. Samo je rekla: 'To je to, njega želim da vozim'. Džip je odmah isplatila, a nakon što je sredila papire dovezla ga je u Srbiju", ispričao je Radin blizak prijatelj za "Kurir".

Manojlovićeva na početku karijere nije ni imala auto. Tada se slikala na svom traktoru, u rodnom selu, kasnije je kupila "pežo", a sad će na nastupe da jezdi u novom džipu.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Pričali su mi da sam jadnica, jer vozim matori “pežo”… Rada Manojlović kupila ZVER od 50.000 evra! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 15.Nov.2016

Rada Manojlović se posle nekoliko godina počastila novim automobilom, znatno skupljim od prethodnog, a novom igračkom, odnosno džipom, pohvalila se svojim fanovima na Instagramu, ali i u emisiji "Magazin In". ..Popularna pevačica je od 2008. godine vozila automobil marke "pežo 207", od kojeg...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.