OŽENILA SE ZVEZDA GRANDA! Pevač sudbonosno DA izgovorio OVOJ PRELEPOJ DAMI, venčanje kao iz bajke

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Avg.2023, 22:52

OŽENILA SE ZVEZDA GRANDA! Pevač sudbonosno "DA" izgovorio OVOJ PRELEPOJ DAMI, venčanje kao iz bajke

Mladenci sijaju od sreće!

Nekadašnji učesnik "Zvezda Granda" Armin Jusufović pre nekoliko meseci verio je svoju devojku Ajlu.

Po svemu sudeći, par nije mogao da dočeka dan kada će stati na ludi kamen i izgovoriti sudbonosno "Da".

U prisustvu porodice i prijatelja, Armin i njegova izabranica juče su se venčali, nakon čega je proslava nastavljena u jednom restoranu. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Mladoženja je za ovu priliku odabaro klasično crno odelo sa kravatom, dok je mlada zablistala u uskoj venčanici sa otvorom na leđima, modela "sirena" koja je savršeno naglasila njenu vitku liniju.

Iako su imali bend koji ih je zabavljao tokom cele proslave, mladi pevač nije mogao da propusti priliku da ne zapeva na svojoj svadbi, a pored hitova uz koje su skakali ,svi se raznežili kada je otpevao čuvenu pesmu Tome Zdravkovića "Za Ljiljanu".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.