OTVORILA DUSU Sanja Kuzet otkrila zbog cega se razvela od prvog muza i u kakvom je odnosu sa njim

Izvor: medio.rs, 22.Okt.2017, 19:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTVORILA DUSU Sanja Kuzet otkrila zbog cega se razvela od prvog muza i u kakvom je odnosu sa njim

Voditeljka "Zvezda Granda" otkriva kako je posle razvoda odlučila da se drugi put uda.

- Ljubav je osnov svega. Kada ljubav počne da se gasi, nažalost, tu nema više razloga ostati u veštačkoj sreći. Prvi put je bila to ljubav koja je zasijala i počela brzo da se gasi. Moja očekivanja su bila veća. Drugi put sam se odlučila za brak kada sam ponovo prepoznala ljubav u koju verujem - navela je Sanja Kužet >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << za "Blic Puls", te dodala u kakvim je odnosima sa bivšim partnerom.

- Mi imamo zajedničko dete, pa je nemoguće da nemamo nikakav kontakt. Sve funkcioniše u najboljem redu. Upravo je ovog vikenda dete kod oca. Sve je kako treba - rekla je ona.

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

SANJA KUŽET OTVORILA DUŠU: Otkrila zbog čega se razvela i u kakvim je odnosima sa bivšim mužem

Izvor: Kurir, 22.Okt.2017

Voditeljka Sanja Kužet otkrila je kako posle razvoda odlučila da se drugi put uda.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.