OČEKUJTE ROKENROL! Isak otkrio da ga ŽESTOKO DRMA TREMA pred nastup, a najmanje mu je bitan PLASMAN

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2021, 20:59

"OČEKUJTE ROKENROL!" Isak otkrio da ga ŽESTOKO DRMA TREMA pred nastup, a najmanje mu je bitan PLASMAN

Specijalno za naš portal "Srbija Danas".

Večeras će biti održano finale pevačkog takmičenja "Zvezde Granda", a novinari naše redakcije Srbijadanas.com se nalaze na licu mesta.

Jedan od miljenika publike, ali i žirija Isak Šabanović upravo je stigao u Grandov studio, a nama je otkrio da li ima tremu i šta možemo da očekujemo od njegovog nastupa.

- Žestoko me drma trema. Iskreno jedva čekam da se sve ovo završi, najmanje mi je bitan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << plasman, nije mi bitno da li ću biti 15 - i ili 16 - i, samo da se sve ovo završi - rekao nam je Isak za naš portal Srbijadanas.com, pa najavio ludnicu u svom fazonu.

- Očekujte rokenrol! - viknuo je Šabanović, a ono što je sigurno, kada je ovaj takmičar u pitanju je vrela atmosfera i vrhunski nastup u koji ne sumnjamo.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.