Nova Karleušina žrtva?

Izvor: Mondo, 30.Avg.2017, 11:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova Karleušina "žrtva"?

Mlada pevačica se možda pridruži starijoj koleginici na pozicija žirija...

Saša Popović je navodno rešio da napravi neočekivanu izmenu članova žirija u sledećoj sezoni Zvezda Granda.

"Viki je najavila Saši da će zbog američke turneje biti odsutna. Razmatrajući ko bi se od pevača uklopio sa ostalim članovima žirija, koji će opet sačinjavati Snežana Đurišić, Ana Bekuta, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Jelena Karleuša, Marija Šerifović, Aca Lukas i Dragan Stojković Bosanac, direktoru Granda je Aleksandra Prijović prva pala na pamet. Ne samo da je trenutno najaktuelnija na estradi već bi s njom napravio spoj generacija", rekao je izvor za "Kurir Stars".

JK o "seljančici Priji"

Mlada pevačica još nije upućena u novonastalu situacija, a sve je samo i dalje ideja Saše Popovića, ali smo sigurno da bi se Karleuša obradovala zbog ovoga pošto je već istrošila sve prozivke koje je imala namenjene za Viki.

Aleksandra Prijović samo za 18+ (FOTO, VIDEO)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.