Nikolina Kovač ponovo pokazala zašto je među najbolje odevenima na estradi

Izvor: 011vodič.com, 13.Feb.2021, 12:50

Nikolina Kovač ponovo pokazala zašto je među najbolje odevenima na estradi

Popularna pevačica nije samo jedna od najlepših „Zvezda Granda“ već spada i u najlepše obučene dame naše javne scene, a sada je to potvrdila na maestralan način
Ženska odela su, bez sumnje, zavladala modnom scenom proteklih godina ― ona su sve češći izbor devojaka za svečane prilike, na poslovnim sastancima daju onu dozu samopouzdanja i energije koja je uvek potrebna, neretko ih viđamo kao deo uličnog stila >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << na svetskim metropolama…
Ovaj trend dopao se i pevačici Nikolini Kovač, koja je ovih dana obradovala svoje pratioce na Instagramu vrlo efektnim modelima koji laskaju njenoj vitkoj figuri.
Atraktivna „Zvezda Granda“ najpre je pre nekoliko dana pozirala u beloj kombinaciji pantalona širokih nogavica i strukiranog i kratkog blejzera s dvorednim kopčanjem. Ona je sako ponela bez košulje, a utisak koji on ostavlja još je snažniji zbog ukrasa na rukavima u vidu tankih i isprepletanih lančića.
 

 

Nedugo potom, ona je objavila fotografiju nastalu na izložbi „Ljubav je ljubav: Radost venčanja za sve ― Žan Pol Gotje“, koja će biti dostupna javnosti do 14. februara u Muzeju savremene umetnosti u Beogradu. Nikolina je za ovu priliku odabrala sličan model odela, ali u tamnoj boji. Pantalone krase komotne nogavice koje se u donjem delu šire, dok je i ovaj sako kratak, a pevačica je rešila da ga kombinuje s klasičnom belom košuljom. Ipak, ovaj gornji deo ima sao jedan red zlatnih dugmića, nabrana ramena i rukavi su jednostavni i naglašeni košuljom.
 

Jednostavno, damski, trendi!
Glossy


The post Nikolina Kovač ponovo pokazala zašto je među najbolje odevenima na estradi appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.