Niko nije očekivao: Saša Popović napustio Zvezde Granda! (VIDEO)

Izvor: S media, 30.Dec.2012, 01:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niko nije očekivao: Saša Popović napustio "Zvezde Granda"! (VIDEO)

Muškarci su spremni da odmere "snage", ono što je najviše privuklo pažnju publike, jeste Ana Sević.

Izgleda da Milan Mitrović ovaj put neće morati preterano da se trudi, pošto je njegova koleginica Ana Sević pobrala sve simpatije publike. Nakon što je Ana sa Milanom otpevala uvodnu numeru, na scenu je pozvala Aleksandra Popovića! On je izveo pesmu "Gas do daske" koju u orginalu peva Petar Mitić.

-Kod tebe je napredak fantastičan! >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Imaš divan osmeh, pleniš zaista sa scene. -rekao je Graja, dok su se sa njim složili i ostali članovi žirija.

Nakon Aleksandra, na scenu je stupio jedan od mlađih kandidata. Denis Ibrahimović je otpevao "Od ljubavi, do mržnje".

-Ostao sam bez teksta, sve je ovo lepo za tvoje godine dobro, moglo bi i bolje. Mislim da si ti mlad da bi shvatio ovaj tekst. Dobro si krenuo sa pola glasa, nekako si se borio da ne odeš u falš. - bio je kratak Bosanac, dok su ostali članovi imali samo pohvale za mladog Denisa.

Za razliku od njega, Marko Stolić je odabrao baladu! On je izveo numeru "Upali svetlo" koju u orginalu izvodi Aca Lukas.

-Marko dobar si na sceni, imaš stav. Vidim da devojčice vole to što radiš. Malo je bilo problema sa intonacijom.- bio je Grajin komentar, dok su ostali članovi žirija imali kritike na njegovo pevanje, ali i emotivni pristup pesmi.

I dok je Marko napuštao binu, glavnu ulogu preuzeo je njegov kolega Amar Jašarspahić sa pesmom "Ne idi s' njim", koji je izveo na prilično specifičan način.

-Ja ću biti kratak. Emotivan i intonativan. Ozbiljnost tvoja za razliku od prošlog puta. Ti si meni ovu pesmu otpevao, kao ubica sa dečijim licem. - rekao je Bosanac. Amar je jedini takičar za kog se žiri složio da ima odlične vokalne sposobnosti.

Za raliku od svojih kolega Nemanja Anđelović je dobio grmoglasan aplauz publike u studiju! Kada je zapevao pesmu "Zbog tebe mome ubava" ceo studio je bio na nogama. Osim aplauza publike, on je dobio i sve pohvale žirija.

Radojica Todorović je otpevao pesmu "Samo za nju". On je takođe dobio pohvale žirija, uz zamerku da pokušava ponekad da imitira Šabana Šaulića.

Deo emisije posvećen je rasprevavanju pred duele. Dok je trajala "Žurka" osim takmičara koji su igrali na sceni, publika je bila na nogama! Ono što su svi oni željno iščekivali jesu dueti koje takmičari pevaju sa svojim starijim koleginicama.

Aleksandar Popović je svoj glas ukrstio sa Vanjom Mijatović! Njih dvoje su izveli numeru "Što se mala uobrazi". Nadica Ademova podršku u ovom takmičenju pružila je Denisu Ibrahimoviću sa kojim je otpevala "Ne vraćam se". Marko Stolić koji je dobio kritike od žirija, u Ivani Pavković je pronašao najbolju partnerku za duet. Kada je na scenu sa Amarom stupila Rada Manojlović i zamešala baš kao što kaže pesma koju su izveli "Mešaj, mešaj mala". Jelena Kostov je takođe otpevala duetsku pesmu sa dosta mlađim kolegom Nemanjom Anđelović koji nije skidao pogled sa nje. Ništa slobodniji nije bio ni Roki Todorović koji je za partnerku imao Jelenu Gerbec od koje se nije odvajao.

http://www.youtube.com/watch?v=VcJtyQmx1kE

Nakon minutnog glasanja, glasovi su prebrojani! Momci su jedan po jedan ustajali sa crvene stolice, a takmičenje je napustio Aleksandar Popović zvani Saša!

Izvor: Smedia, Foto: Aleksandar Marković

Pretraga po temi: Zvezde Granda, Pink, Saša Popović, Amar, Radojica, Ispadanje, Napuštio Popović


Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.