Neviđeni skandal u Zvezdama Granda: Aca Lukas urlao na Karleušu, pa napustio studio! VIDEO

Izvor: Svet plus, 17.Nov.2016, 10:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neviđeni skandal u Zvezdama Granda: Aca Lukas urlao na Karleušu, pa napustio studio! VIDEO

U novoj emisji Zvezde Granda videćemo do sada neviđenu svađu između Jelene Karleuše i Aca Lukasa, koji je u jednom trenutku psovao svoju koleginicu, a zatim napustio studio.

Strasti među članovima Zvezda Granda su sve uzbuirkanije, a nove svađe neće izostati ni u novoj emisiji. Ovoga puta, doći će do ozbiljnije rasprave između >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Jelene Karleuše i Aca Lukasa, koji je u naletu besa, psovao svoju koleginicu, a zatim demonstrativno napustio studio: "Jel tebi neko nešto rekao što si dala "ne"? Ti ovde j**eš mater svima nama što smo rekli "da". Pa ne možeš bre! - vikao je Lukas. Karleuša ga je upitala: "Šta se dereš?" Na šta je Lukas odgovorio "Pa zato što me nerviraš, koji ti je k*rac više", rekao je Lukas i napustio studio. Pogledajte:
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

(VIDEO) JELENA KARLEUŠA IZBACILA LUKASA IZ TAKTA PA NAPUSTIO GRAND: Ti nama svima ovde j.eš mater!

Izvor: Kurir, 17.Nov.2016

..."Je li tebi neko rekao nešto što si dala ne?! Ne! Ti nama svima ovde jbeš mater što smo dali da! E ne može!", vikao je Aca Lukas dok ga je Jelena Karleuša iznenađeno gledala.."Što se nerviraš", upitala ga je pevačica.."Pa ne možeš", nastavio je da viče Lukas i besno napustio studio, dok...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.