S diplomom mastera učestvuje u „Zvezdama Granda“!

Izvor: Poznati.info, 25.Okt.2012, 02:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

S diplomom mastera učestvuje u „Zvezdama Granda“!

Mladom pevaču dobro ide na svim poljima

Takmičar iz ovogodišnjih „Zvezda Granda“ Nemanja Petković skoro je odbranio svoj master rad na Fakultetu za ekonomiju, finansije i administraciju i to sa ocenom 10, a na temu „Unapređenje odnosa sa kupcima u cilju ostvarenja održive konkurentske prednosti“. Trenutno se nada da će beležiti uspehe i u najuspešnijem muzičkom takmičenju u regionu.

– Drago mi je što sam uspeo da odbranim master rad. >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << Inače radim u kompaniji „Telenor“ i nije mi lako da uskladim obaveze i na poslu i u „Zvezdama Granda“. Nadam se da će uspeti dobro da se organizujem i da sve postignem. Meni je do sada pevanje bilo hobi dok sam studirao, ali bih voleo da to postane moje zanimanje u budućnosti, izjavio je Nemanja Petković za „Pulsonline“.

Nama samo preostaje da mu poželimo sreću u ostvarivanju svojih želja.

Izvor: Puls
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Master iz ekonomije za "Zvezde Granda"

Izvor: NaDlanu.com, 25.Okt.2012

Ekonomija je dosadna, pevanje je budućnost. Takmičar iz ovogodišnjih "Zvezda Granda" Nemanja Petković skoro je odbranio svoj master rad na Fakultetu za ekonomiju, finansije i administraciju i to sa ocenom 10, a na temu "Unapređenje odnosa sa kupcima u cilju ostvarenja održive konkurentske prednosti"....

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.