Izvor: Piplmetar.rs, 29.Jun.2023, 22:31

Nema više skrivanja, Marija uhvaćena sa devojkom: Pogledajte fotografije koje su u sekundi obišle Internet FOTO

Pop zvezda Marija Šerifović obožavana je od strane svih kandidata Zvezdi Granda Marija Šerifović zbližila se sa takmičarima iz Zvezda Granda koji su je ove godine izabrali za mentorku, pa im je čak otvorila i vrata svog stana.
Pročitajte Menja život iz korena, Marija Šerifović prava dama – Obukla roze dugu haljinu, komplimenti pljušte FOTO

Na finalnoj večeri Ksenija Tanu, kandidatkinja koja je došla iz Belorusije, u naletu emocija >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << bacila se na Mariju, čvrsto je zagrilila i pokušavala da je poljubi, dok je Šerifovićka stajala kao drvo želeći da se nekako izmigolji. Videlo se da je Mariji vrlo neprijatno zbog tolike prisnosti, pa joj strasni zagrljaj nije uzvratila.
Pročitajte Marija Šerifović otkrila ko je otac deteta – Pevačica obelodanila da je u ljubavnoj vezi s poznatim kompozitorom FOTO
Jasno je njoj da bi odmah krenule priče, jer Marija je za razliku od Ksenije, iskusnija u šoubiznisu i zna kako se tračevi prave. A možda bi se i opustila da je Ksenija slobodna i da nema muža.
Pročitajte Prizor kakav ne viđamo – Marija Šerifović u kupaćem kostimu, tek kada vidite ko joj pravi društvo FOTO

– Baš sam srećna što sam upoznala Mariju, bilo je prijatno raditi sa njom. Vrlo je važna za mene. Baš mi se sviđa Marija – rekla je Ksenija nakon svega.
Pročitajte: Podlegla trendovima – Marija Šerifović očajna posle estetske korekcije, evo kako sada izgleda FOTO
Najnovije na portalu Marie Claire
AUTOR: SVET časopis
FOTO: Rajko Ristić




Pročitajte i… Opširnije
Izvor: svet-scandal.rs

Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.