Neće “Zvezde Granda”: Bosanci napali Sašu Popovića!

Izvor: Svet, 08.Jul.2016, 23:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neće “Zvezde Granda”: Bosanci napali Sašu Popovića!

Nakon što je direktor „Grand” produkcije Saša Popović objavio da će finale muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” biti održano 13. jula u Sarajevskoj dvorani „Zetra”, u glavnom gradu Bosne i Hercegovine osvanuo je plakat kojim se negoduje protiv termina finalne emisije.
Bez obzira na to što su “Zvezde Granda” veoma popularne u Bosni, javnosti je zasmetalo to što se finale održava dva dana >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << posle obeležavanja 21. godišnjice stradanja muslimana u Srebrenici.
Na plakatu koji je osvanuo u Sarajevu piše: “Srebrenica 11. jul, ‘Zvezde Granda‘ finale 13. jul, bruka bruka”, a ovim povodom se oglasio i Saša Popović.
Pošto sam obećao da će finale “Zvezda Granda” biti održano u Sarajevu, onda sam pomerio datum za kasnije. Nisam hteo da bude 9. jul, jer je dva dana pre obeležavanja godišnjice Srebrenice. Ali pošto je cela “Grand” ekipa od 15. jula na godišnjem odmoru, jedini dan koji je to moglo da se uradi u Sarajevu je 13. jul. Želeli smo da prođe obeležavanje Srebrenice i Ramazan, pa da odradimo finale ili da ga radimo u Beogradu“, rekao je Popović za “Dnevni avaz”, a prenosi Alo,  i dodao da mu nije jasno zbog čega je nastao problem.
Pitao sam ljude u Sarajevu, organizatore, producenta Faruka Drinu i ljude sa OBN televizije da li je u redu taj datum i svi su rekli da jeste. Ako je problem taj 13. jul, onda neće ni biti u Sarajevu, finale će biti održano u Beogradu”, pojasnio je Popović. Kako saznajemo od izvora bliskog producentskoj kući “Grand”, za sada nema ni pomena o tome da će se promeniti mesto održavanja finala.
Inače, među prvima koji je javno reagovao je i načelnik opšine Srebrenica Ćamil Duraković, koji je na svom zvaničnom Fejsbuk profilu ukazao na propust u organizaciji muzičkog takmičenja. Duraković ističe da mu nije namera da budi nacionalnu mržnju, niti da pravi problem menadžerima koji organizuju takmičenje, već da ukaže na datum kada se održava finale “Zvezda Granda”.
U jednom delu BiH obeležava se stradanje, a s druge strane imate paradu pesme i veselja u glavnom gradu BiH. Nemamo ništa ni protiv koga, niti pojedinaca koji učestvuju, niti onih koji će doći na taj događaj, ako se to dešava u avgustu”, pojašnjava Duraković.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Neće “Zvezde Granda”: Bosanci napali Sašu Popovića!

Izvor: Scandal.rs, 08.Jul.2016

Nakon što je direktor „Grand” produkcije Saša Popović objavio da će finale muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” biti održano 13. jula u Sarajevskoj dvorani „Zetra”, u glavnom gradu Bosne i Hercegovine osvanuo je plakat kojim se negoduje protiv termina finalne emisije...Bez obzira...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.