Ne bi bili loš par: Evo koja seksi Zvezda Granda teši Ljubu Perućicu (foto)

Izvor: Svet, 02.Feb.2016, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne bi bili loš par: Evo koja seksi Zvezda Granda teši Ljubu Perućicu (foto)

Pevač Ljubomir Perućica je poslednjih nedelja u centru medijske pažnje zbog raskida ljubavne romanse sa Aleksandrom Prijović, a poslednja fotografija koju je objavio na društvenoj mreži je izazvala potpuni haos.
Naime, Ljuba se trenutno nalazi na Kopaoniku, te je objavio fotografiju na kojoj obnažen pozira u društvu seks bombe Milice Pavlović, koja je u kupaćem kostimu.


✌ Micka
Posted by Ljubomir Ljuba Perućica on Monday, February 1, 2016


Iako njih dvoje navode da su samo prijatelji, mnogi su u komentarima istakli da su zaista fenomenalan par.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nećete verovati koja cica teši Perućicu nakon raskida sa Aleksandrom

Izvor: Blic, 02.Feb.2016

Ljubomir Perućica ovih dana je u medijima aktuelan zbog raskida sa koleginicom Aleksandrom Prijović i njene romanse sa Filipom Živojinovićem. Aleksandra je za "Blic" rekla da nije prevarila Ljubu sa Filipom, već su sporazumno raskinuli dugogodišnju vezu...Perućica ne mari mnogo za priče bivše...

Nastavak na Blic...

Baš mu je ‘loše’: Ljubu Perućicu posle raskida teši Milica Pavlović (FOTO)

Izvor: Tracara.com, 03.Feb.2016, 12:17

Ljuba Perućica i Milica Pavlović (Foto: Instagram) Izgleda da je Zvezda Granda Ljuba Perućica uvek okružen lepoticama. Njega posle raskida sa koleginicom Aleksandrom Prijović teši ni manje ni više nego jedna od naših najatraktivnijih mladih pevačica Milica Pavlović. Naime, Ljuba je na Instagramu...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.