Nataša Alimpić celog života traži čoveka kao što je Haris Džinović!

Izvor: Svet plus, 20.Maj.2024, 10:44

Nataša Alimpić celog života traži čoveka kao što je Haris Džinović!

Nataša Alimpić otkriva svoje duboke želje kada je ljubav u pitanju, traži partnera poput Harisa Džinovića za ceo život...
Bivša učesnica "Zvezda Granda", pevačica Nataša Alimpić iznela je svoje mišljenje o razvodu pevača Harisa Džinovića i modne dizajnerke Meline Džinović. Ona je istakla da smatra Harisa pravim džentlmenom i da bi volela da pronađe partnera poput njega tokom svog života.
"Haris potiče iz jedne divne akademske porodice, on je gospodin koji je veliki trag ostavio na našoj javnoj sceni. Čast je imati takvog muža, ja to tražim ceo život. Želim mu svu sreću, želim da ga život srećom časti."- rekla je ona za Radio Svetski.
Nakon razvoda...
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.