NIKAD ISKRENIJA: Aleksandra Prijović progovorila o ESTETSKIM ZAHVATIMA! Evo šta je MENJALA na sebi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2019, 01:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIKAD ISKRENIJA: Aleksandra Prijović progovorila o ESTETSKIM ZAHVATIMA! Evo šta je MENJALA na sebi!

Otvorila dušu.

Za razliku od mnogih javnih ličnosti koje kao zmija noge kriju estetske zahvate kojima se podvrgnu, Aleksandra Prijović bez ustezanja govori o njima.

Naime, u razgovoru za "Gloriju", jedna od najpopularnijih pevačica proisteklih iz muzičkog talent šou-programa "Zvezde Granda" priznala je da je korigovala usne, grudi i nos.

Ipak, kako sama ističe, na tome će se zaustaviti.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Ništa više neću korigovati. Ispravila sam sve što sam htela - izjavila je Aleksandra, dodajući:

A post shared by Aleksandra Zivojinovic (@aleksandra__official) on Nov 2, 2019 at 8:31am PDT

- Zagovornica sam estetskih zahvata jer žena treba da udovolji sebi i promeni ono čime nije zadovoljna, ali treba znati meru. Ne treba preterivati, da ne ličite na sebe.

BONUS VIDEO: OGNJEN AMIDŽIĆ PIJAN VODIO EMISIJU: Sve priznao! Probao je marihuanu, lagao gledaoce, prati muške komentare na Instagramu svoje supruge (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ OTVORENO PROGOVORILA O ESTETSKIM KOREKCIJAMA, PA IZNENADILA MNOGE STAVOM!

Izvor: Scandal.rs, 26.Nov.2019

Za razliku od mnogih javnih ličnosti koje kao zmija noge kriju estetske zahvate kojima se podvrgnu, Aleksandra Prijović bez ustezanja govori o njima. Naime, u razgovoru za Gloriju, jedna od najpopularnijih pevačica proisteklih iz muzičkog talent šou-programa “Zvezde Granda” priznala je da je...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.