NIJE SE ČULO ZA NJU! Jana otkrila kojoj koleginici je ZAHVALNA što je njena pesma postala HIT!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Apr.2021, 18:27

"NIJE SE ČULO ZA NJU!" Jana otkrila kojoj koleginici je ZAHVALNA što je njena pesma postala HIT!

"Iznela je to svojom nekom energijom."

Pevačica Jana Todorović već dugi niz godina je na javnoj sceni, a njene pesme mnogi znaju napamet. Jedan od njenih najvećih hitova, koji se već godinama sluša na raznim slavljima, te izvodi na brojnim nastupima, svakako je "Šta će ti pevačica".

Međutim, Jana je gostujući u emsiji "Zvezde Granda Specijal" otkrila da nije oduvek tako bilo. Ova pesma postala je hit zahvaljujući njenoj koleginici Tanji Savić. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Ona je izuzetno zahvalna Tanji što ju je "pogurala" napred kada ju je izvela tokom jednog gostovanja.

- Ja sam pesmu izdala i nisam je nešto forsirala, niti se čulo nešto za nju. Tanja Savić ju je otpevala u nekoj emisiji i ona je preko noći postala hit. Ona je to iznela sa svojom nekom energijom, fenomenalno. Ona je pretalentovana devojka i ja je obožavam - ispričala je Jana.

A post shared by TANJA SAVIC (@tanja_savic_private)

- Sa tom pesmom je postala zvezda, a tebi dala vetar u leđa da se više čuje - rekao je voditelj.

Jana se složila sa njim i dodala da sve njene koleginice obožavaju ovu pesmu i da nema proslave, a da se ona ne čuje par puta.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.