NIJE MI BILO DOBRO! Takmičarka Zvezde Granda doživela NERVNI SLOM zbog reči Saše Popovića!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2021, 20:08

"NIJE MI BILO DOBRO!" Takmičarka Zvezde Granda doživela NERVNI SLOM zbog reči Saše Popovića!

"Bila sam skroz mokra!"

Emisija "Zvezde Granda" traje već nekoliko sezona i godinama se prati u velikom broju, što zbog fenomenalnog žirija što zbog fantastičnih kandidata.

Takmičarka Natalija Joksimović gostovala je u emisiji "Zvezde Granda Specijal" i tom prilikom ispričala je kako se osećala kada se našla u baražu i kad >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je čula kako Saša Popović izgovara njeno ime.

- Ja sam se i smejala i plakala i sve u dve sekunde, doživela sam jedan lagani nervni slom. Nije mi bilo dobro, bila sam skroz mokra - rekla je Natalija, pa dodala:

- Ako ponovo završim u baražu, ja ću da crknem (smeh).

U razgovoru sa Sanjom i Vojom, njen saborac iz takmičenja Nemanja Đurđević dodao je da do sad nije iskusio baraž, ali da može da pretpostavi na kakvi su iglama takmičari, a Natalija je na to odgovorila:

A post shared by Natalija Joksimović (@natalija.joksimovic)

 - Ne znaš šta propuštaš. Evo, srediću ti da iskusiš, čisto da vidiš kako je lepo (smeh).

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.