NIJE IZDRŽALA...Članica žirija Zvezda Granda u bolnici! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2017, 21:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIJE IZDRŽALA...Članica žirija Zvezda Granda u bolnici! (FOTO)

Poruke podrške pristižu sa svih strana.

Pevačica i članica žirija u "Zvezdama Granda", Marija Šerifović ponovo je završila na infuziji.

Ona se nedavno vratila iz Los Anđelesa, gde je odmarala sa prijateljima a čim je došla u Beograd vratila se brojnim obavezama. Čini se da Marija nije izdržala toliki pritisak i gomilu poslova koje istovremeno obavlja pa je kolabirala.

Slavica Ćukteraš je bila prava lepotica, povukla se, porodila pre 8 meseci >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a današnji izgled - ŠOK!

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic) on Jun 13, 2017 at 9:43am PDT

Ona je objavila na popularnom Instagram Story-ju sliku gde se vidi da joj je kanila zabodena u ruku a preko fotografije stoji ironična poruka "vesela nedelja".

Nadamo se da će Marija "povući ručnu" i razrediti svoje obaveze jer ovo nije prvi put da je pevačici potrebna lekarska pomoć zbog iscrpljenosti.

4 MESECA NAKON RAZVODA OD ŽIKE: Dajana ponovo ZALJUBLJENA - evo ko je srećnik!
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Pre 12 godina smo je gledali u Grandu, udala se i povukla a sada je ŠOKIRALA NOVIM IZGLEDOM!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2017, 15:05

Jovana Pajić se posvetila porodici i zapostavila pevačku karijeru...Jovanu Pajić smo imali prilike da vidimo u takmičenju "Zvezde Granda" davne 2005. godine. Zapamtili smo je kao uvek nasmejanu, veselu i prelepu devojku ali je nakon nekoliko godina odlučila da se povuče sa estrade...Izdala je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.