NEZGODA na snimanju Zvezda Granda: Marija Šerifović PALA NA GLAVU! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Apr.2021, 13:20

NEZGODA na snimanju "Zvezda Granda": Marija Šerifović PALA NA GLAVU! (VIDEO)

Ceo događaj snimljen kamerom!

Marija Šerifović iznenadila je publiku novim vlogom na svom Jutjub kanalu. Pevačica je odlučila da svima pokaže kako protiče snimanje muzičkog takmičenja "Zvezde Granda".

Dok su se članovi žirija i produkcije pripremali za novu epizodu, Šerifovićeva je sve snimala fotoaparatom, pa su se u kadru našli direktor Saša Popović, Jelena Karleuša, koju je nazvala "drugarica prokletnica", Mira Škorić i Snežana Đurišić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Iza bine bilo je napeto u jednom trenutku kada je Popović vikao na svoje zaposlene, a i vruće kada je JK pokazala svoje međunožje.

Marija je na prelazu snimanja otkrila da je pala na glavu i pokazala povredu na licu.

- Sinoć sam pala na glavu. Bilo je provoda, ali nisam pila, a pala sam na glavu - otkrila je pevačica.

Kako je sve izgledalo pogledajte na snimku ispod teksta:
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Marija Šerifović DOŽIVELA NEZGODU NA SNIMANJU "Zvezda Granda": Pala sam na glavu! Pevačica odmah pokazala modrice (FOTO)

Izvor: Blic, 19.Apr.2021

Pevačica Marija Šerifović pokazala je svojim fanovima kako izgleda snimanje muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" čiji je član žirija.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.