NEVEROVATNA TRANSFORMACIJA! Zvezda Granda SMRŠALA PREKO 50 KILOGRAMA i sada izgleda BOŽANSTVENO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2023, 17:52

NEVEROVATNA TRANSFORMACIJA! "Zvezda Granda" SMRŠALA PREKO 50 KILOGRAMA i sada izgleda BOŽANSTVENO!

Ni rođena majka je ne bi prepoznala!

Brojni talentovani pevači okušali su svoju sreću u poznatom muzičkom takmičenju "Zvezde Granda". Neki su kroz pomenuti muzički šou program ispunili svoje snove i napravili ozbiljne karijere.

Jedna od nekadašnjih takmičarki je Ivona Jovanović, poznatija kao Ivona JO. Ona nije imala sreće u takmičenju, ali zato je na makedonskom tržištu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za kratko vreme napravila pravi bum!

 U odnosu na period dok se takmičila, danas je do te mere neprepoznatljiva, da je ne bi prepoznala ni rođena majka. Čak je i Saša Popović kritikovao da mora da skine kilograme prvo radi zdravlja, a potom i zbog javne scene.

Pevačica je zahvaljujući operaciji želuca smršala preko 50 kilograma, što je totalno promenilo njen lični opis. Moderna i obučena po poslednjoj modi, jedna je od najtraženijih mladih pevačica na makedonskom tržištu, a dokaz su brojni nastupi koji su popunjeni do poslednjeg mesta.

A post shared by Ivona Jo (@ivonajo)

S druge strane, Ivona ozbiljno ulaže u svoju karijeru, pa ni ne pita za cenu kada bira svoje saradnike.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.