NE BIH PUSTIO SVOJU DECU U ZVEZDE GRANDA! Darko Lazić iznenadio izjavom - Ovo danas...

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2021, 15:42

"NE BIH PUSTIO SVOJU DECU U ZVEZDE GRANDA!" Darko Lazić iznenadio izjavom - "Ovo danas..."

Smatra da se popularno takmičenje značajno promenilo.

Popularni folk pevač Darko Lazić široj javnosti se predstavio u "Zvezdama Granda". On je u ZG pobedio 2012. godine, ali sada je otkrio da otkrio da više nema baš lepo mišljenje o popularnom muzičkom takmičenju.

Pevač tvrdi da se takmičenja sada  razlikuje u odnosu na vreme kada je on u njemu učestvovao.

- "Zvezde Granda" >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kada smo se mi takmičili su bile "Zvezde Granda", ovo danas se svelo na šoubiznis - rekao je Darko u emisiji "Ekskluziv".

Pevač je zatim neočekivano odgovorio na pitanje da li bi svoju decu poslao da se takmiče u Zvezdama Granda, ukoliko bi želeli da se bave muzikom.

- Ne bih ih pustio, iskreno da ti kažem - rekao je Darko.

Njegova izjava iznenadila je mnoge s obzirom na to da se nedavno pojavio i kao gostujući član žirija, međutim, nije ispunio obavezu pripremanja kandidata za takmičenje, pa je to na sebe preuzela produkcija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.