NAŠLI SU JOJ ZAMENU: Sanja Kužet se oprostila od Zvezda Granda, a na njeno mesto dolazi ova VATRENA BRINETA

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2024, 20:28

NAŠLI SU JOJ ZAMENU: Sanja Kužet se oprostila od Zvezda Granda, a na njeno mesto dolazi ova VATRENA BRINETA

Sanja Kužet se oprostila od takmičenja ,,Zvezde Granda" kao voditeljka.

Voditeljka muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", Sanja Kužet, iznenadila je javnost objavom na Instagramu u kojoj je otkrila da je u drugom stanju i da je zbog toga primorana da ode na trudničko bolovanje.

Na poslednjem snimajućem danu emisije, Sanja je objavila dirljivu poruku oproštaja od gledalaca, ističući >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je nesvesno bila na korak od završetka sezone. Ovo iznenađenje je naišlo na veliko interesovanje javnosti, a Sanja je pozitivno reagovala na podršku koju je dobila.

Sa Sanjinim odlaskom na trudničko bolovanje, javnost je zainteresovana za to ko će zauzeti njeno mesto u emisiji "Zvezde Granda". Na Grandovom portalu nedavno je sprovedena anketa u kojoj su ponuđena imena potencijalnih zamena za voditeljku.

Toliko od mene,za ovu sezonu,dragi ljudi... Slike su nastale poslednjeg snimajućeg dana...kada ništa nije ni slutilo,da je neću završiti. Idemo u nove privatne pobede! - napisala je Sanja Kužet na Instagramu.

Kako piše Blic, umesto Sanje Kužet stiže atraktivna Ana Sević, koja će je menjati tokom odsustva:

Dugo se razmišljalo ko bi mogao da da zameni Sanju Kužet i bilo je nekoliko dama u opticaju. Međutim, odluka je pala na Anu Sević. Ona se pokazala kao dobar izbor, a njen privatan život takođe privlači pažnju javnosti, pa je Ana uvek prisutna u medijima- kaže izvor.

Sanja Kužet je svojim odlaskom na trudničko bolovanje pokrenula niz spekulacija o budućnosti popularne emisije "Zvezde Granda", ali je istovremeno i izazvala veliko interesovanje publike za dalji razvoj događaja. S obzirom na to da je ovo veoma popularno takmičenje, očekuje se da će izbor nove voditeljke izazvati veliku pažnju javnosti.

Srbija Danas/O.T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.