NA DAN KADA SE PORODILA, SAOPŠTENO JOJ DA JE ON UMRO! Zvezda Granda urlala u bolnici - teška tragedija

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jul.2023, 08:31

NA DAN KADA SE PORODILA, SAOPŠTENO JOJ DA JE ON UMRO! Zvezda Granda urlala u bolnici - teška tragedija

Najlepši dan u životu pevačice pretvorio se u najtužniji!

Biljana Sečivanović je popularnost stekla učešćem u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda". Ona je na sceni uvek vedra i nasmejana, a retko ko zna da se iza njenog osmeha krije teška životna priča.

U trenutku kada je rađala prvo dete i kada je trebalo da bude najsrećnija žena na svetu, tu sreću joj je pokvarila najtužnija vest. Jedan od najtežih trenutaka Biljaninog života >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jeste bio onaj kada se porađala, a saznala je da je umro sin njene sestre.

U istom danu je ona na svet donela sina Mateju, a umro je njen sestrić Nikola.

- Nažalost, nisam mogla da se radujem tom biću koje sam ja donela na svet, jer je tog istog dana povorka krenula da odnese dva metra pod zemlju još jedno mlado biće, tj. sina moje rođene sestre, Nikolu - kroz suze je ispričala Biljana svojevremeno tokom gostovanja u jednoj emisiji.

Biljana se porodila u Austriji i nije mogla da bude uz porodicu u ovom teškom trenutku.

- Nazvali su nekoga u mom okruženju i saopštili. Ja sam već videla koliko je sati i šta se događa, počela sam da urlam na sav glas i tu noć nisam mogla nikako da spavam kako treba, da bi ubrzo posle toga počeli bolovi i porođaj. Teški trenuci, sam u tuđem svetu bez igde ikog svog. Trudim se da zaboravim na to, ali svaki Matejin rođendan podseća na taj trenutak - rekla je Biljana u svojoj tužnoj ispovesti.

Podsećamo, Biljana je jednom prilikom pričala koliko se borila za potomstvo:

- Hteli smo dete, pokušali smo, ali bez uspeha. Imala sam operaciju jajnika i materice, mnogo komplikacija. Na kraju sam mu rekla: "Idi, nađi nekog ko će ti roditi sina". Razišli smo se posle devet godina. Ginekolog mi je stalno govorio da promenim petla. Kada sam prestala da pijem lekove i sve lađe mi potonule, upoznala sam čoveka koji nije iz muzičke priče i zatrudnela s njim. Plakala sam i pitala se da li je moguće da mi se ovo dešava? Nisam uspela da podarim sina čoveku koga sam volela i želela, a sad sam zatrudnela sa drugim. Bila sam stravično tužna, bilo mi je teško, a još sam radila sa bendom u kome je bio Bojan. Kada sam im rekla da ih napuštam jer sam trudna, on je bukvalno pao sa stolice.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.