Mirna Košanin snimila provokativan spot

Izvor: Dzungla.org, 03.Okt.2012, 07:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirna Košanin snimila provokativan spot

Bivša učesnica “Zvezda Granda” snimila je prošle nedelje provokativni spot za novu pesmu “Ludilo u krvi”, koja na “Jutjubu” već obara rekorde slušanosti

BIVŠA učesnica “Zvezda Granda” Mirna Košanin snimila je prošle nedelje provokativni spot za novu pesmu “Ludilo u krvi”, koja na “Jutjubu” već obara rekorde slušanosti. Mirna je ovoga puta bila poprilično nemirna, pa je za potrebe snimanja angažovala Nikolu Vjetrovića, vicešampiona >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << Srbije i Balkana u bodi-bildingu, sa kojim je odglumila veoma provokativne scene!
- Na snimanju je bilo sjajno. Ekipa se super provela, a meni je bila čast što je spot ulepšao i Nikola, jedan od naših najuspešnijih sportista u svetu. Inače, ja sam autor teksta i kompozicije za pesmu, aranžman je uradio Marko Cvetković, dok je prateće vokale otpevala Ivana Selakov – rekla je Mirna Košanin.

(Izvor: Novosti)
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Dzungla.org...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.