Mira Škorić: Kandidati iz prethodnih sezona bi bolje prošli da su imali mentore

Izvor: Svet, 28.Jun.2019, 10:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mira Škorić: Kandidati iz prethodnih sezona bi bolje prošli da su imali mentore

 

Mira Skorić smatra da bi kandidati iz prethodnih sezona takmičenja za “Zvezde Granda” dalje dogurali sa mentorima koji bi im pomogli da napreduju, nego što su to činili sami. Popularnoj pevačici, koja je ove godine bila u timu Jelene Karleuše je posebno pažnju privukao Mirko Urošević, momak koji živi u Australiji, a koji se takmičio prošle godine.
“Dečko >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << ima stav, ponašanje, držanje na sceni, lep glas. Samo da su tada postojali mentori koji bi ga usmerili i isklesali kako treba, verujem da bi dogurao do finala. Vidim da je sa legendom Raletom već snimio obradu pesme “A jesam te volio” i to zvuči super. Ja mu želim svu sreću”,rekla je Mira.

svetsvet, facebook
The post Mira Škorić: Kandidati iz prethodnih sezona bi bolje prošli da su imali mentore appeared first on Svet portal.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.