Milica: Spavala sam sa Bobinom ženom!

Izvor: Vesti-online.com, 09.Jul.2012, 07:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milica: Spavala sam sa Bobinom ženom!

Milica Pavlović, finalistkinja “Zvezda Granda“, otkrila je detalje iz svog intimnog života. Pavlovićeva je u emisiji “Tačno u podne“ voditeljke Ene Popov izjavila da je spavala sa ženom, i to suprugom Slobodana Rakića, takođe finaliste tog muzičkog takmičenja.

Nakon ovakve tvrdnje mlade pevačice, odmah su počele spekulacije da je naklonjena istom polu, a da ne bismo nagađali šta se tačno tu dogodilo, pozvali smo je za komentar.

- Jao, jesam >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << to rekla, ali kroz šalu. Kada smo Boba i ja nastupali u Prilužju, ostali smo da prespavamo kod njega. Tada sam spavala sa njegovom ženom, ali samo u istoj sobi. Naravno da nisam mislila da smo stvarno spavale zajedno, iako se to tako protumačilo. Moram reći da je Bobina supruga divna osoba, lepo me je ugostila i ispričale smo se. Ona je ponosna na uspeh koji je postigao u takmičenju - izjavila je kroz smeh Milica za “Alo!“, a na pitanje da li je Boba pravio problem što će njih dve spavati zajedno, Pavlovićeva je odgovorila:

- Naravno da nije pravio nikakav problem. Boba i ja smo dobri drugari, tako da je sa zadovoljstvom prihvatio da ja i njegova supruga spavamo u istoj sobi. Inače mi je veoma drago što su svi finalisti u odličnim odnosima, družimo se i izlazimo zajedno. To je veoma bitno jer uskoro idemo na turneju, provešćemo mesec dana zajedno - kaže mlada pevačica, koja je publiku osvojila izazovnim plesom, pogotovo dok je igrala uz svoju novu pesmu “Tango“.

Inače, Milica je poznata po tome što je i u okviru takmičenja iznosila detalje iz svog života, što je gledaocima bilo vrlo zabavno. Tako je još na početku ove sezone “Zvezda Granda“ izjavila da da je njen deda bio švaler i da ju je naučio da flertuje sa kamerom.

- To me je naučio moj deka, koji se zove Vladimir i koji je trenutno u publici i koga volim najviše na svetu, kao i baku. Iskoristiću priliku da kažem da je bio veliki švaler, ja se izvinjavam, deda, i da me je on tome naučio - izjavila je Pavlovićeva.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milica Pavlović: Spavala sam sa ženom Slobodana Rakića

Izvor: Svet plus, 09.Jul.2012

Milica Pavlović, finalistkinja bdquo;Zvezda Granda ldquo;, otkrila je detalje iz svog intimnog života. Pavlovićeva je u emisiji bdquo;Tačno u podne ldquo; voditeljke Ene Popov izjavila da je spavala sa ženom, i to suprugom Slobodana Rakića, takođe finaliste tog muzičkog takmičenja.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.