Milan Mitrović će uskoro postati tata

Izvor: Svet, 28.Jun.2015, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan Mitrović će uskoro postati tata

Saša Popović je u današnjoj emisiji “Zvezde Granda specijal” otkrio da je devojka Milana Mitrovića, Bojana Trifunović u drugom stanju. Pevač je to i potvrdio i najavio da će se uskoro i venčati.
On je najavio da će prvo biti venčanje u krugu porodice, a da će sledeće godine napraviti veliko veselje jer samo iz “Granda” ima barem 200 gostiju za veliko slavlje.
Selfi Bojane na Fejsbuku potvrđuje da je devojka mladog pevača trudna.

Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Milan Mitrović će uskoro postati tata

Izvor: Scandal.rs, 28.Jun.2015

Saša Popović je u današnjoj emisiji “Zvezde Granda specijal” otkrio da je devojka Milana Mitrovića, Bojana Trifunović u drugom stanju. Pevač je to i potvrdio i najavio da će se uskoro i venčati...On je najavio da će prvo biti venčanje u krugu porodice, a da će sledeće godine napraviti...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.