Matić pre braka bio sa Zvezdom Granda: Sada je udata za brata rijaliti zvezde, EVO KAKO IZGLEDA DANAS

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2024, 09:46

Matić pre braka bio sa "Zvezdom Granda": Sada je udata za brata rijaliti zvezde, EVO KAKO IZGLEDA DANAS

Sudbonosna ljubav desila mu se pre više od 13 godina.

Dejan Matić je davne 2011. godine upoznao svoju sadašnju suprugu Jelenu, a iz njihovog prijateljstva desila se velika ljubav koja traje i dan danas.

Dejan i Jelena Matić venčali su se u julu 2012. godine, prvo u "Crkvi svetog Vasilija Ostroškog", da bi zatim sklopili i građanski brak. Iste godine dobili su sina Zorana, koji je poneo dedino ime, Dejanovog i Sašinog oca. Tri godine kasnije, 2015. dobili su još >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jednog naslednika, Konstantina.

- Sinovi žele da idu na moje nastupe, a pohađaju i muzičku školu. Sad smo malo na prekretnici, pošto je stariji upisao Sportsku gimnaziju. Mnogo mu je muzika i sport, pa balansiramo. Voleo bih da obojica budu muzički pismeni, a neka se bave čime god žele – otkrio je Dejan jednom prilikom.

Inače, pre braka sa Jelenom, Dejan je bio u vezi sa koleginicom, "Zvezdom Granda", Slađanom Mandić.

Međutim, njihova romansa nije potrajala, a Slađana se nakon raskida sa Dejanom udala za rođenog brata trenutno najpopularnije starlete Aneli Ahmić, te se povukla se iz javnosti.

Srbija Danas/Pink.rs/Prenela S.S.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.