Marija Šerifović u žiriju “Zvezda Granda”?

Izvor: 011vodič.com, 17.Avg.2015, 23:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marija Šerifović u žiriju “Zvezda Granda”?

Marija Šerifović možda će biti jedan od članova žirija u novoj sezoni “Zvezda Granda”, saznaje Kurir.
Prema rečima izvora, direktor “Grand produkcije” Saša Popović je već neko vreme u pregovorima sa Marijom, koja bi trebalo da zameni Zoricu Brunclik.
Audicije za “Zvezde” i “Zvezdice Granda” završene su nedavno, pa je Popović odlučio da svoje emisije pojača dovođenjem >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << novih, zahtevnih ali i popularnih članova žirija.
“Saša je želeo da u žiriju bude i jedan od najboljih pop vokala na našim prostorima, a i kandidati naročito vole Marijine pesme. Baš zbog toga, ona mu je odmah pala na pamet, te se na sve načine trudi da je ubedi da se priključi takmičenju. Navodno, Šerifovićeva je izrazila želju da bude deo dečjeg takmičenja, a da li će joj Popović to odobriti, ili će pak zameniti Zoricu Brunclik, videćemo uskoro”, kaže izvor blizak Grand produkciji.

#svet
The post Marija Šerifović u žiriju “Zvezda Granda”? appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Saša Popović uvodi drastične promene u Zvezdama Granda: Marija Šerifović umesto Zorice Brunclik?

Izvor: Svet plus, 18.Avg.2015, 11:01

Deseta sezona muzičkog takmičenja Zvezde Granda počinje u narednih mesec dana, a direktor Granda, Saša Popović odlučio je da uvede drastične promene...Iako se petorka žirija koju čine Dragan Stojković Bosanac, Šaban Šaulić, Ana Bekuta, Snežana Đurišić i Aca Lukas neće menjati, umesto...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.