Marija Šerifović POBESNELA na Viki: Ona je gluva, ne treba da sedi ovde - Žestok okršaj na snimanju Zvezda Granda

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Feb.2024, 16:12

Marija Šerifović POBESNELA na Viki: "Ona je gluva, ne treba da sedi ovde" - Žestok okršaj na snimanju "Zvezda Granda"

Popović izenađen Kebinim potezom.

Neretko članovi žirija muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" ulaze u verbalni okršaj. Dolazi do sukoba mišljenja, a niko od njih se ne libi da iznese javno šta misli o nekom kandidatu.

U najavi za emisiju koja će se emitovati ove subote možemo da primetimo da se desio sukob između Marije Šerifović i Viki Miljković. Njih dve nisu mogle da se slože oko mišljenja o jednom kandidatu.

- Ti si stvarno ozbiljna? >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ona ne treba da sedi ovde, ona je gluva - rekla je Marija Saši Popoviću.

- Zašto ja ne treba da sedim ovde? - pitala je Viki, a Marija je odgovorila:

- To je nonsens, to ne može da kaže normalna osoba - rekla je Marija besno.

Nakon njihove rasprave i Keba je uradio nešto što do sada niko nije, kinuo je dok mu je mikrofon bio uključen, pa je Popović reagovao.

- Prvi put vidim širokopojasno kijanje. Je l’ si ti lud, Kebo, da nam izbiješ zvučnike ovde? Ja sam prvi put sada za 20 godina video da je neko kinuo u otvoren mikrofon, majke mi - rekao je Saša.

- Ako ima neka čistačica da obriše pod ovde, jer je dobacio na dva metra - dodao je Popović.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

A post shared by Zvezde Granda (@zvezdegranda)

Srbija Danas/Zvezde Granda/I.S.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.