Izvor: Scandal.rs, 22.Jan.2019, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mali peh na snimanju “Zvezda Granda”: Jelena Karleuša zagrlila kandidata, a onda joj sevnule gole grudi! (foto)

Posle seks skandala Jelena Karleuša je otišla za Kinu, a onda se tajno vratila i došla poprilično nervozna na snimanje “Zvezda Granda”. Ona je vidno neraspoložena snimala emisiju gde je članica žirija, međutim u jednom trenutku je ustala da zagrli kandidata. Tada se desio mali peh. Karleuša je digla previše ruku, a onda su sevnule The post Mali peh na snimanju “Zvezda Granda”: Jelena Karleuša zagrlila kandidata, a onda joj sevnule gole grudi! (foto) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

SANDRA REŠIĆ SE SKINULA DO GOLE KOŽE: Ćerka Nina Rešića ZAPREPASTILA svojim izdanjem! Kakva mačka! (video)

Izvor: Scandal.rs, 23.Jan.2019, 13:35

Ćerka Nina Rešića, pevačica i zvezda Granda, Sandra Rešić, napravila je bum za svoje fanove kada se potpuno gola pojavila pa ponosno pokazala svoje atribute. Ono što je interesantno kod Sandre je što je ovoga puta otišla korak dalje pa se u pojedinim trenucima vidi apsolutno gola. Pevačica...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.