Izvor: Press, 31.Okt.2018, 23:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lukas se vraća u "Zvezde Granda"!

Aca Lukas se vraća u žiri popularnog takmičenja "Zvezde Granda". Kako Srpski telegraf saznaje, Saša Popović je pre nekoliko dana održao sastanak sa Acom Lukasom kako bi ga namolio da se vrati u "Zvezde Granda", što bi znatno povećalo gledanost.
- Saša je pozvao Acu pre par dana i rekao mu kako želi da se vrati u takmičenje. On mu je izložio >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << da je na pad gledanosti uticalo to što nema ko da se konfrontira Jeleni Karleuši, da nema sukoba tokom snimanja, koji su dizali gledanost i terali ljude da sede kraj malog ekrana, te da se njegov izostanak jako odrazio na ovu sezonu - govori dobro obavešten izvor i dodaje:
- Nakon toga rekao mu je da je spreman da mu da sve uslove koje postavlja samo da se vrati. Lukasu su ove reči veoma prijale i to nije krio. Ali mu je ipak zamerio što je na njegovo mesto pozvao Đorđa Davida. Rekao je Saši da bi i bez ikakvih uslova pristao samo da nisu nikog angažovali. Međutim, zbog novonastale situacije je rekao Popoviću da mu treba par dana da razmisli i reći će mu uslove, pa ako ih ispuni, on je spreman da se vrati - završava priču izvor.
youtube.com/Zvezde Granda
Vraća se kod Popoviuća... Lukas
Kako dalje isti sagovornik navodi, ovaj sastanak inicirala je Jelena Karleuša, koja je ponovo spojila Lukasa i Popovića. Nju je folkerovo odustajanje najviše pogodilo budući da nije imala sa kim da pravi šou. Uticala je na obojicu da spuste loptu i pređu preko ponosa i dogovore se oko posla, što su i učinili.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.