Ljubitelji Grand produkcije u strahu da će se Grand nakon prodaje poseljačiti

Izvor: Njuz.net, 16.Feb.2014, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljubitelji Grand produkcije u strahu da će se Grand nakon prodaje poseljačiti

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeFanovi imaju loš osećaj kada je u pitanju budućnost „Granda“

CELA SRBIJA, 16. februar 2014, (Njuz) – Više hiljada ljubitelja producentske kuće “Grand” sa velikom zebnjom je dočekalo vest o prodaji ove kuće američkom KKR invesmentu. Kako Njuz saznaje, mnogi od njih se plaše da bi novi vlasnici Granda i SBB-a mogli da “poseljače” produkciju ove kuće u želji da dođu do veće publike.
Zdravko Veljković, jedan od najvećih obožavalaca Zvezda Granda, >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << kaže da ima loš osećaj kada je u pitanju budućnost ove producentske kuće.
- Muzika više nema dušu kao nekada i bojim se da će novi vlasnici tražiti od naših zvezda da počnu da prave pesme za široke narodne mase. Kako živimo u Srbiji, znamo da to može da znači da će pevači Granda početi da pevaju pesme bez ikakve poruke, koje se sve svode na lake rime i melodiju koja se za čas zapamti – smatra Zdravko i dodaje da je tužno što se danas sve svodi na novac.
Isti strah prisutan je i među pevačima Granda. Imali smo priliku da popričamo sa Milanom Topalovićem Topalkom, koji kaže da se već vide promene.
- Moj kompozitor mi je pustio deo pesme na kojoj smo radili proteklih dana. Zvučala mi je čudno, kao da slušam neku muziku sa Bliskog Istoka a ne iz Srbije, i kada sam mu to rekao, objasnio mi je da je čuo da novi menadžment insistira na takvom zvuku što je užasno – zgrožen je Topalko.
Njegova koleginica Rada Manojlović kaže da se, osim novih pesama koje će biti “toliko prizemne da će joj biti neprijatno da ih peva”, plaši da će novi vlasnici tražiti da počne da se provokativno oblači.
Marko Dražić
Soko Sokolović
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.