Lepote Neretve:  Bešlić i Bosanac upecali veliku ribu!

Izvor: Svet, 22.Jul.2015, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lepote Neretve: Bešlić i Bosanac upecali veliku ribu!

Folk pevač Halid Bešlić i kompozitor Dragan Stojković Bosanac spas od vrućine pronašli su pored reke Neretve, gde su se razgaćili i upecali veliku ribu.
Tačnije, reklo bi se da je član žirija „Zvezda Granda“ rešio da svoj ulov podeli sa svojim dugogodišnjim prijateljem i saradnikom iz Sarajeva.
A dok oni dele ribu, njegova ćerka Aleksandra Stojković Džidža odlučila je da njihovu zajedničku fotografiju s pecanja podeli s fanovima na Fejsbuku, pa su tako dva muzička asa postala hit na internetu.

Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Lepote Neretve: Bešlić i Bosanac upecali veliku ribu!

Izvor: Scandal.rs, 22.Jul.2015

Folk pevač Halid Bešlić i kompozitor Dragan Stojković Bosanac spas od vrućine pronašli su pored reke Neretve, gde su se razgaćili i upecali veliku ribu...Tačnije, reklo bi se da je član žirija „Zvezda Granda“ rešio da svoj ulov podeli sa svojim dugogodišnjim prijateljem i saradnikom iz...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.