Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jun.2023, 10:38

LJUBI GROB SVOGA OCA: Učesnica "Zvezda Granda" objavila srcecapajuću fotografiju: Iznenadni gubitak nije prebolela

Povukla se sa javne scene.

Nekadašnja učesnica "Zvezda GrandaLejla Zahirović pre četiri godini doživela je najveću bol kada joj je preminuo otac.

Samo nekoliko dana pred proslavu dvadeset i prvog rođendana pevačica je iznenadno ostala bez oca, nakon čega je odlučila da se na neko vreme povuče sa javne scene.

Lejla je juče objavom na društvenim mrežama mnogima naterala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << suze na oči.

- Dok živim, postojaćeš u mojim mislima i srcu. Volim te - napisala je Lejla uz fotografiju gde grli i ljubi spomenik svoga oca.

Nakon porodične tragedije Lejla je pokojnom ocu posvetila numeru "Kratak spoj".

- Pesma sa posvetom mojoj najvećoj pordršci i osloncu u životu. Više nisi sa mnom, ali živećeš u mojim pesmama. Hvala ti za sve! Mom voljenom ocu - poručila je tada nakon čega se na dve godine povukla iz javnog života.

Podsetimo, prošle godine usledio je veliki povratak Lejle Zahirović koja je se ponovo bacila na posao i potpuno sigurno poručila da za nju kreće nova era.

- Dve godine su prošle od pesme "Kratak spoj" i vreme je da nastavimo dalje sa muzikom, pesmom. Moj povratak nazad je jači nego ikad,i jedva čekam da sve to prezentujem. Još malo je ostalo,a ono što želim da kažem da sam ovim projektom i najboljom ekipom koja stoji iza ovog svega presretna, ispunjena i prezadovoljna. Hvala za podršku koju ste mi pružali svo ovo vreme. Najbolje tek dolazi. Nikada nisam bila sretnija i zadovoljnija zbog smera u kojem moja karijera ide - rekla je za Grand tom prilikom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.