LEČE SVOJE KOMPLEKSE! Nemanja Stevanović iskreno o roditeljima dece koja učestvuju u muzičkim takmičenjima

Izvor: Blic, 07.Nov.2017, 23:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"LEČE SVOJE KOMPLEKSE!" Nemanja Stevanović iskreno o roditeljima dece koja učestvuju u muzičkim takmičenjima

Folk pevač i nekadašnji učesnik "Zvezda Granda" kaže da bira reči kada želi nekom od mališana da kaže kako ne ume da peva.

- Lepo je i istovremeno nezahvalno biti u žiriju jer su u pitanju deca i moraš da napraviš balans. Kako god oni zvučali loše, moraš da uviješ i to im kažeš, a opet moraš da ispoštuješ to mesto koje zauzimaš jer ne mogu svi da prođu. Više im dajem savete nego kritiku - >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << rekao je Nemanja Stevanović, koji je član žirija u emisiji "Neki novi klinci", te je otkrio kako se ponašaju roditelji dece koja se takmiče.

- Roditelje bih pre komentarisao zato što dovode decu koja nemaju sluha i guraju ih u takmičenje, a onda mi treba da budemo ti koji će ih povrediti. Da su oni bili realni prema detetu poštedeli bi nas muke, a decu stresa. Roditelji su ubeđeni da njihova deca super pevaju jer leče svoje komplekse i ispunjavaju želje iz mladosti.

Kako je prokomentarisao to što je bio izbačen iz "Granda" zbog učešća u rijalitiju saznajte OVDE ili klikom na sajt PulsOnline.rs.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.