Kraljica umesto DIVE u Zvezdama Granda! VIDEO

Izvor: Svet plus, 05.Dec.2015, 12:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraljica umesto DIVE u Zvezdama Granda! VIDEO

Jelena Karleuša svojim stajlingom u takmičenju Zvezde Granda privlači ogromnu pažnju, a ovoga puta pojaviće se sa krunom na glavi.

Naime, iako smo imali prilike da je vidimo u raznim izdanjima, ovoga puta stajling Jelene Karleuše u Zvezdama Granda mnoge će ostaviti bez daha. Pevačica će se na mestu člana žirija pojaviti sa krunom na glavi, kako bi ispoštovala kralja narodne muzike, Šabana Šaulića. I u ovoj emisiji biće puno zanimljivih >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << situacija, koje će ponovo dovesti do svađe među članovima žirija.

Ne propustite da i ove subote od 21h budete uz televiziju Prva i uživate u najgledanijem muzičkom takmičenju na našim prostorima.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.