Katarina priznala da je iza leđa čelnicima „Granda“ zakazivala tezge

Izvor: S media, 06.Okt.2010, 12:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Katarina priznala da je iza leđa čelnicima „Granda“ zakazivala tezge

Čim je osetila malo popularnosti, Katarina Živković je pohrlila da zaradi što više.

Zakazivala je tezge mimo znanja Saše Popovića i nije mu prijavljivala honorare, sve dok je u varanju nije uhvatio Žika Jakšić. Ovo je pevačica priznala Sanji Stojanović i još pride milionskom auditorijumu koji je pratio prenos s Farme. Njena koleginica je prvo ispričala kako je nenamerno Slađani Đorđević Bucki smestila otkaz u „Grandu“, a onda se Kaća nadovezala sa svojim iskustvom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />
Sanja: Ja sam joj napravila sranje. Jedna grupa „Zvezda Granda“ je pevala u Mihajlovcu, a Bucka, na crno, u mestu Selevac. Pozvala sam Žiku iz zajebancije i rekla mu gde sam, a on je poludeo. Nije me upozorila da peva na crno i da ne smem da govorim.

Katarina: To je njena krivica, trebalo je da ti kaže. Neko vreme „Zvezde Granda“ nisu radile, ali ja sam sebi zakazivala tezge, lepila plakate... Sve dok me Žika nije nav’atao. Svašta mi je rek’o, bio je haos! Nisam bila jedina. Žika nam je odmah zakazao sastanak, na kome nam je zabranio takve postupke.

Za razliku od već pomenute Bucke i Renata Henca, ona je ostala u „Grandu“.

- Nije to bilo tako strašno, zato što je bilo na početku njihove karijere i u pitanju je sitna prevara - rečeno nam je iz produkcije „Zvezda Granda“ i objašnjeno zašto njena sudbina nije ista kao kod proteranih:

- E, to je druga priča. Oni su ušli u neke druge sfere i radili su na kvarno. Nije bilo tako naivno kao s Katarinom i neslavno se završilo.

Kaća nije pretrpela nikakve sankcije, niti će. Jedino ako se ne izlane za nešto što njeni poslodavci ne znaju. Izvor: Kurir-info.rs
Pogledaj vesti o: Farma,   Saša Đorđević

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Farma: Katarina priznala da je iza leđa čelnicima "Granda" zakazivala tezge

Izvor: Svet, 06.Okt.2010

Čim je osetila malo popularnosti, Katarina Živković je pohrlila da zaradi što više. Zakazivala je tezge mimo znanja Saše Popovića i nije mu prijavljivala honorare, sve dok je u varanju nije uhvatio Žika Jakšić. Ovo je pevačica priznala Sanji Stojanović i još pride milionskom auditorijumu...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.