Kako Šaban reaguje kad vidi Karleušine obline

Izvor: Vesti-online.com, 09.Feb.2016, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako Šaban reaguje kad vidi Karleušine obline

Žiriju poznatog muzičkog takmičenja Zvezde Granda uvek je zabavno. Malo se raspravljaju, malo prozivaju, malo uživaju u dobroj muzici.

Tako smo u poslednjoj epizodi mogli da vidimo Jelenu Karleušu kako izra uz pesmu Ace Lukasa, međutim, taj prizor nije dobro uticao na njenog starijeg kolegu Šabana Šaulića.

Naime, pevačica je na svom Instagram profilu objavila fotku kojom je očigledno htela da razotkrije Šabana i svima da do znanja da pevaču nije dobro >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << zbog njenog seksi stajlinga. On se uhvatio za glavu dok je gledao njene obline, a Marija Šerifović mu je prišla i držala ga za srce.

A photo posted by Jelena Karleuša /JK OFFICIAL (@karleusastar) on Feb 8, 2016 at 12:48am PST

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.