Kaća: Rodila bih dete čak i da me Bane napusti

Izvor: Press, 17.Okt.2012, 22:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kaća: Rodila bih dete čak i da me Bane napusti

"Zvezda Granda" Katarina Živković snimila je visokobudžetni spot za pesmu "Devet meseci", čija se radnja odigrava u periodu Prvog svetskog rata.

S obzirom na to da je pesma posvećena hrabrim ženama koje su rešile da rode dete iako su ih muškarci napustili, atraktivna pevačica poručuje da bi i ona bila među onima koje bi zadržale dete po svaku cenu.

- Svog partnera uvek podržavam, čak i onda >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << kad bi me ostavio u drugom stanju. Dete bih rodila jer smatram da su ta nedužna bića najveće bogatstvo, posebno u današnje vreme kad se žene sve ređe odlučuju da postanu majke - kaže Kaća za Press.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Katarina Živković: Rodila bih dete čak i da me partner napusti!

Izvor: Svet, 18.Okt.2012, 10:31

“Zvezda Granda” Katarina Živković snimila je visokobudžetni spot za pesmu “Devet meseci”, čija se radnja odigrava u periodu Prvog svetskog rata. S obzirom na to da je pesma posvećena hrabrim ženama koje su rešile da rode dete iako su ih muškarci napustili, atraktivna pevačica poručuje...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.