KRAH BRAKA ZVEZDE GRANDA: Otkriveno ZBOG KOG muškarca se razvodi KUMA Darka Lazića Andreana Čekić

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2018, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRAH BRAKA ZVEZDE GRANDA: Otkriveno ZBOG KOG muškarca se razvodi KUMA Darka Lazića Andreana Čekić

Paparaco...

Kako najavljuju iz televizije "Pink", ekipa emisije "Paparaco lov" otkriva zbog kog muškarca se razvodi Andreana Čekić.

Kada je kuma Darka Lazića objavila da se posle dve godine braka razvodi od supruga Ivana Miladinovića. Zbog čega je Andreana rešila da stavi tačku na brak i da li je razlog za to novi muškarac, pokušaće da otkrije ekipa emisije "Paparaco lov".

U ovonedeljnoj emisiji videćete i nastavak priče oko oporavka Darka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Lazića koji je nedavno prebačen u jednu mladenovačku banju.

Budno oko kamere emisije "Paparaco lov" nastavlja da prati živote bivših supružnika Kristine Kije Kockar i Slobe Radanovića, a šta su otkrili, sazanćete ove srede.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

KRAH ESTRADNOG BRAKA UZBURKAO JAVNOST: Ekipa PAPARACO LOVA otkriva zbog kog muškarca se razvodi popularna pevačica! (VIDEO)

Izvor: Press, 05.Dec.2018, 16:30

Ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije "Paparaco lov". . Jedna od najgledanijih emisija na TV Pink, "Paparaco lov" i ove srede od 22 časa donosi nove priče...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.