KAKVO IZNENAĐENJE! IZABRAN POBEDNIK 16. sezone Zvezda Granda!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2023, 01:21

KAKVO IZNENAĐENJE! IZABRAN POBEDNIK 16. sezone "Zvezda Granda"!

Konačno smo saznali!

Noćas je održano spektakularno finale 16. sezone najpopularnijeg muzičkog takmičenja u regionu koje nosi naziv "Zvezde Granda", a koje je iznedrilo mnoštvo pevača koji danas suvereno vladaju muzičkom scenom na pomenutom prostoru. Devet meseci truda, rada, priprema sa mentorima, treme, neprospavanih noći ali i suza, napokon je sumirano i dalo rezultat.

U borbi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za samu titulu od 17 finalista kao superfinalisti ostali su Slavica Angelova i Dragan Đurić. Publika je dala svoj sud i glasovima dovela do trona samo jedno ime.

Pobednik 16. sezone "Zvezda Granda" je Slavica Angelova, čiji je mentor bio Đorđe David.

Svi takmičari su tokom večeri briljirali, što se moglo videti ali i čuti, međutim konačan izbor i svoj sud dala je publika, koja je u ogromnom broju glasala.

Ono što pobednika očekuje, jesu vredene nagrade. Nagradni fond je bolji nego prošle godine i zasigurno je obradovao pobednika koji je trijumfovao u najpopularnijem muzičkom takmičenju.

Pobednik je nagrađen pesmomspotom u izdanju "Grand produkcije", kompletnim marketingom, kao i automobilom Fiat Tipo.

Da li će  uspeti da napravi zavidnu karijeru kao pojedini prethodni učesnici poput Milice Todorović, Darka Lazića, Milice Pavlović, Tanje Savić, Rade Manojlović, Darka Filipovića, Milana Stankovića, Džejle Ramović ili recimo Slavice Ćukteraš, budućnost će pokazati.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.