Jeste li sremni za novu dozu: Niste videli sve golišave fotke bivše “Zvezde Granda”! (+18foto)

Izvor: Poznati.info, 06.Nov.2012, 02:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeste li sremni za novu dozu: Niste videli sve golišave fotke bivše “Zvezde Granda”! (+18foto)

Ona je s punim pravom na naslovnici prestižnog magazina!

Bivša “Zvezda Granda” Jelena Jovanović se obnažila za “Plejboj”. Njeno nago telo je obišlo svet i nalazi se na svim svetskim portalima.
Lepa Jelena je umela da iskoristi na pravi način svojih pet minuta na sceni Granda.
Ne sumnjamo da je zavidna karijera pred njom, ako ne u pevanju, onda u ovakvoj vrsti poziranja. >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info <<
Šta je sledeće?

Izvor: Smedia, Foto: pavasfamosas.blogspot.com
 
Slične, interesantne teme:Bivša zvezda Granda gola u “Plejboju”Seksi i kad se razgoliti: Koja nova nada “Zvezda Granda” krije pirsing ispod odeće?Silikonska takmičarka: Za prsa bolja od suparnica iz “Zvezda Granda”

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Fotka nastala bez njenog znanja: Momenti iz kreveta koje bi bivša "Grandovka" najradije obrisala (FOTO)

Izvor: S media, 06.Nov.2012

Pevačica je mislila da je ništa ne može iznenaditi, ali veoma brzo se uverila da je potpuno pogrešila. ..Nedavno su svi mogli da vide šta to bivša "Zvezda Granda" Jelena Jovanović krije ispod odeće. Pevačica i glumica skinula se za naslovnicu "Plejboja" pa su svimogli da se uvere u to da ova...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.