Jelena Kostov: Živim u strahu

Izvor: S media, 06.Jul.2011, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Kostov: Živim u strahu

Pevačica Jelena Kostov napadnuta i opljačkana na parkingu ispred zgrade u kojoj živi.

Zvezda granda Jelena Kostov samo što je preživela skandal na bugarskoj granici, kada je uhapšen njen prijatelj Radosav Savatijević Kene sa kojim je bila u kolima, pevačicu je napao manijak na parkingu ispred stana.

- Jelena je prošla sa nekoliko modrica i jednom ogrebotinom na ruci. Napad se dogodio u ranim >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << jutarnjim časovima, kada se Kostovka vraćala sa nastupa. Na tom parkingu, u blizini njene zgrade i ranije su se događali napadi ali očigledno je da Jelena nije obraćala pažnju na upozorenja komšija. Dok čovek ne oseti na svojoj koži, ne može da se dozove pameti – kaže za S mediju naš sagovornik i dodaje:

- Na tom parkingu zabeleženo je nekoliko slučajeva silovanja, pa je pravo čudo da je Jelena ostala samo bez ručne torbe u kojoj su se nalazila lična dokumenta, telefon i honorar koji je zaradila na nastupu - objašnjava naš izvor.

Bane priznao da je sa Milenom?!

Ena Popov u klanici!

Ljubinka Dobrosavljev dobila otkaz!

Kako bismo saznali da li ova priča pije vodu, pozvali smo Jelenu, koja nam je vidno potrešena, prepričala ceo nemili događaj.

- Tačno je da sam bila napadnuta i da od tada živim u strahu. Iz kuće nigde ne izlazim sama. Kupila sam i suzavac. – priča uplašeno Jelena i dodaje:

- Sve se odigralo u nekoliko sekundi. Napadač mi je prišao sa leđa. Smrdeo je na alkohol. Uhvatio me za ruke, ali uspela sam da se iskobeljam i pobegnem. Tada mi je ispala torba,ali dobro sam prošla, sačuvala sam živu glavu. Ne smem ni da zamislim šta je sve moglo da mi se dogodi. Ovih dana angažovaću telohranitelja, nadam se da ću se brzo osloboditi straha i funkcionisati kao pre napada - kaže Jelena za S mediju.

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Samo da se ne piše o Kenetu! Jelena Kostov: Živim u strahu!

Izvor: Scandal.rs, 07.Jul.2011, 03:29

Pevačica Jelena Kostov napadnuta je i opljačkana na parkingu ispred zgrade u kojoj živi. Zvezda Granda samo što je preživela skandal na bugarskoj granici, kada je uhapšen njen nezvanični dečko Radosav Savatijević Kene, a ona privedena, budući da je bila sa njim u kolima, pevačicu je napao...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.