Ja sam zlatna REZERVNA KLUPA Novi član žirija Zvezda Granda već IMA FAVORITA Valjda ću...

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2024, 19:19

"Ja sam zlatna REZERVNA KLUPA" Novi član žirija "Zvezda Granda" već IMA FAVORITA "Valjda ću..."

Uzbuđen povodom žiriranja.

Prava osveženja stižu na Košutnjaka. Sanja Kužet je dobila zamenu - Anu Sević, i čak dva nova člana žirija!

Pored Dragana Stojkovića Bosanca, Đorđa Davida, Viki Miljković i Snežane Đurišić, došli su i Ivana Petars i Dragan Kojić Keba.

Keba je bio izuzetno uzbuđen povodom novog angažmana, a otkrio je i da se upoznao sa svojim kandidatima.

- Spreman sam, zašto ne bih bio. Moja draga koleginica i prijateljica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << neće neko vreme biti tu, a mi smo jako kompatibilni, posebno muzički. Vežbao sam sa njenim kandidatima koliko sam stigao, ima favorita ali ne bih da izdvajam nikoga. Na probama sam bio jako prijatno iznenađen, mislim da sam u lepoj meri uspeo da im prenesem emociju i znanje. Onoliko koliko je to potrebno, ipak su to sve mladi. Ja sam u njihovim godinama u Loznici bio na takmičenjima. Ista je trema kod njih, samo različite mogućnosti. Siguran sam da ću im pomoći, ali je najbitnija energija, i znanje, koliko budem mogao da im prenesem - rekao je Kojić.

Takođe, pevačka legenda veruje da će mu novo "zanimanje" olakšati i ostali članovi žirija.

- Otkad postoji ovo takmičenje, s vremena na vreme sam se odazivao pozivu. Takozvana zlatna rezervna klupa. Saradnja će biti i sa ostalim članovima žirija biti sjajna, valjda ću se lepo snaći. Ne, zapravo sam siguran da ću se snaći - bio je iskren.

Sem Kebe, na Cecino mesto privremeno dolazi i Ivana Peters, koja je već imala iskustvo sa žiriranjem u "Zvezdama Granda".

Kebin intervju detaljnije pogledajte na našem Jutjub kanalu:

Srbija Danas
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.