JELENU VUČKOVIĆ ISPALILE KOLEGE

Izvor: Kurir, 30.Avg.2011, 10:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JELENU VUČKOVIĆ ISPALILE KOLEGE

Fešta bez kolega! Kad u novinama pogleda fotke „Zvezda Granda“ s turneje po Crnogorskom primorju, čovek pomisli da među njima cveta takva ljubav da se maltene nikad ne odvajaju jedni od drugih. Zagrljeni, nasmejani... U svetu postoji jedno carstvo, u njemu caruje drugarstvo... Al’ samo u pesmici.

Fešta bez kolega!

Kad u novinama pogleda fotke „Zvezda Granda“ s turneje po Crnogorskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << primorju, čovek pomisli da među njima cveta takva ljubav da se maltene nikad ne odvajaju jedni od drugih. Zagrljeni, nasmejani... U svetu postoji jedno carstvo, u njemu caruje drugarstvo... Al’ samo u pesmici.

Čim se vrate s mora i dobiju slobodno, mladi pevači iz jata Saše Popovića više nisu tako druželjubivi. To se pokazalo i proteklog vikenda, kad je 28. rođendan proslavila Jelena Vučković. Na žurku su joj, pored bliskih prijatelja, došli samo Andrija Marković, Jelena Gerbec i Mirjana Mirković. Ostali su ljubazno zahvalili na pozivu i svoj izostanak pravdali „prečim poslovima“.

To što joj kolege s kojima je učestvovala u poslednjoj sezoni popularnog muzičkog šoua nisu u punom sastavu otpevale „Danas nam je divan dan...“, ćerki Goce Božinovske nije preterano zasmetalo.

- Oni koje najviše volim od svih u „Zvezdama Granda“ su došli, ostali su imali neke obaveze. Sa Andrijom se baš mnogo družim i drago mi je što se pojavio. Društvo sam povela na splav „River“, gde smo se super proveli - kazala nam je Jelena, otkrivši da joj je anonimni fan na kućnu adresu poslao čivavu, kojoj sada smišlja ime:

- Pas me je oduševio. Ne odvaja se od mene, čak i spavamo zajedno.

(Z. R.)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jelenu Vučković ispalile kolege za rodjendan

Izvor: Svet plus, 30.Avg.2011

Učesnica Zvezda Granda Jelena Vučković proslavila je svoj 28. rođendan, ali bez većine svojih kolega, koji su bojkotovali njenu proslavu

Nastavak na Svet plus...

Grand ispala: Kolege iskulirale rođendan Jelene Vučković

Izvor: Svet, 31.Avg.2011, 01:27

Kad u novinama pogleda fotke "Zvezda Granda" s turneje po Crnogorskom primorju, čovek pomisli da među njima cveta takva ljubav da se maltene nikad ne odvajaju jedni od drugih. Zagrljeni, nasmejani" U svetu postoji jedno carstvo, u njemu caruje drugarstvo" Al’ samo u pesmici..

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.