Ivana Selakov htela u Zvezde Granda!

Izvor: Poznati.info, 04.Feb.2012, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivana Selakov htela u Zvezde Granda!

Ivana Selakov je zahvaljujući duetima sa Acom Lukasom i Darkom Radovanovićem osvojila vrhove domaćih top-lista. U intervjuu za Press Ivana tvrdi da njen raskid dugogodišnje veze nije bio samo marketinški trik i otkriva da je od klupske pevačice do zvezde u usponu stigla zahvaljujući – Ceci Ražnatović.

Ceca se pokazala kao veliki prijatelj i laf jer mi je pomogla onda kada mi je pomoć bila najpotrebnija. Bez njene pomoći najverovatnije >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << bih odustala od svega. Dok sam snimala u njenom studiju, primetila je da sam u problemu i da malo fali da odustanem od izdavanja CD-a zbog ogromnog novca koji sam morala da uložim. Sama sam se borila za sebe, bilo mi je mnogo teško… Tada mi je Ceca pomogla u svakom smislu i to joj nikad neću zaboraviti.” - dodaje za Press Ivana Selakov.

Ivana Selakov

Izvor: Press
Pogledaj vesti o: Darko Radovanović

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.