Izvor: Scandal.rs, 22.Avg.2019, 21:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Imala je ozbiljan zdravstveni problem: Kaća Grujić krši zabranu lekara, evo šta je uradila!

Zvezda Granda” Katarina Grujić pojavila se na jednom prestižnom festivalu iako su joj lekari rekli da to ne bi trebala da radi zbog infekcije bubrega koju je nedavno imala i zbog koje je i hospitalizovana! – Ne bih trebalo da ustajem iz kreveta, trebalo bi samo da ležim, zaboravila sam da ovo mogu svi da The post Imala je ozbiljan zdravstveni problem: Kaća Grujić krši zabranu lekara, evo šta je uradila! appeared first on Scandal portal.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Kaća pravo iz bolnice otišla kod ovog muškarca!

Izvor: Svet, 23.Avg.2019, 15:36

Katarina Grujić nakon što je provela u bolnici pune dve nedelje rešila je da po izlasku iz bolbničke postelje ode ni manje ni više nego kod frizera.. . Ona je posetila beogradskog frizera Peđu Božića koji joj je poprilično skratio kosu a tamo se susrela i sa Editom Aradinović svojom dobrom...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.