IZDALA BRENU? Popularna pevačica Granda PODRŽALA Lukasa! Oglasila se i podstakla PLJUVANJE po GAZDARICI?

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Avg.2019, 22:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZDALA BRENU? Popularna pevačica Granda PODRŽALA Lukasa! Oglasila se i podstakla PLJUVANJE po GAZDARICI?

Zaprepastila sve!

Poznati pevač Aca Lukas sinoć i danas žestoko je izvređao Lepu Brenu na svom Instagram profilu, a čak je ušao i užestoke sukobe sa fanovima, koji su mu takvo ponašanje zamerili.

Međutim, ono što je posebno skrenulo pažnju mnogima jeste da je mlada pevačica i dugogodišnja Zvezda Granda, Aleksandra Bursać, podržala teške reči koje je poznati folker uputio Breni.

Aleksandra se danas oglasila na Instagramu i svojim lajkovanjem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Lukasovog statusa stavila do znanja svima da ovakve reči podržava.

Aleksandra je zvezda „Granda“ i dugi niz godina je deo „Grand produkcije“, te je mnoge zaprepastilo da je baš ona među osobama koje „lajkuju“ Lukasove uvrede na račun gazdarice „Granda“.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ALEKSANDRA BURSAĆ IZDALA BRENU! Pevačica Granda PODRŽALA Lukasa, pa se oglasila i odobrila pljuvačinu po gazdarici! (FOTO)

Izvor: Svet, 26.Avg.2019, 15:36

Pevač Aca Lukas sinoć i danas žestoko je izvređao Lepu Brenu na svom Instagram profilu, a čak je ušao i užestoke sukobe sa fanovima, koji su mu takvo ponašanje zamerili.. Međutim, ono što je posebno skrenulo pažnju mnogima jeste da je mlada pevačica i dugogodišnja Zvezda Granda, Aleksandra...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.