IZ PLAVUŠE U FATALNU CRNKU Bojana se proslavila u Zvezdama Granda, a onda nestala sa scene: Rodila bliznakinje i posvetila se porodici

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jan.2021, 19:58

IZ PLAVUŠE U FATALNU CRNKU Bojana se proslavila u "Zvezdama Granda", a onda nestala sa scene: Rodila bliznakinje i posvetila se porodici

U medijima se gotovo i ne pojavljuje.

Bojana Šarović proslavila se učešćem u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", ali je dugo već nema na estradnoj sceni.

Bojana je ušla u finale pete sezone "Zvezda Granda", tačnije 2011. godine. Snimila je nekoliko pesama, a onda se povukla sa estrade zbog trudnoće i nikada se više nije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vratila.

A post shared by Bojana Sarovic (@bojana_sar)

Ona je 2013. godine rodila bliznakinje Taru i Srnu i to je bio najsrećniji trenutak za nju i njenoj supruga Aćima, sa kojim je u ljubavi već desetak godina.

Pevačica sa porodicom živi u Subotici, posvećena je čuvanju dece, ali nije digla ruke od pevanja.

A post shared by Bojana Sarovic (@bojana_sar)

Vredno nastupa po klubovima i privatnim proslavama, ali negde je zapelo, pa nikako da publiku obraduje novom pesmom. Iako je svi pamte kao zanosnu plavušu, Bojana je danas fatalna crnka.

A post shared by Bojana Sarovic (@bojana_sar)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.