IMA 100 LICA! NE VOLIM TAKVE OSOBE Vanja Knežević izabrala NAJOMRAŽENIJEG člana žirija Zvezda Granda

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Apr.2021, 22:26

"IMA 100 LICA! NE VOLIM TAKVE OSOBE" Vanja Knežević izabrala NAJOMRAŽENIJEG člana žirija "Zvezda Granda"

Ona je odlučila da između šest popularnih članova, uz obrazloženje, izabere onog koji joj se najmanje dopada.

Diskvalifikovana takmičarka Vanja Knežević je otkrila je ko joj je najomraženiji član žirija za zvezdu "Granda".

- Marija Šerifović mi je najomiljeniji član žirija, Dragana Stojkovića Bosanca mnogo poštujem. Neka ostane Đorđe David, vidim da često menja svoja mišljenja. Ne volim takve osobe koje imaju 100 ličnosti u jednoj. Neke stavove ne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << razumem, ali ga poštujem - rekla je Vanja.

Podsetimo, Kneževićeva je u žižu javnosti dospela sredinom marta kada je emitovana epizoda "Zvezda Granda" u kojoj ju je najstrašnije izvređala jedna članica žirija. Tad su gledaoci burno reagovala i iskazali podršku Vanju kroz objave na društvenih mrežama, što je ona podelila na svojim profilima. To je zasmetalo članici žirija koja je zatražila da mlada Banjalučanka bude izbačena iz takmičenja, što je Saša Popović i učinio.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.